ΑΠΟΚΤΕΙΣΤΕ κι εσείς την ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΒΗΤΗ

Η κάρτα διαβήτη είναι μια εκπτωτική κάρτα (όχι πιστωτική, ούτε χρεωστική), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ), που παρέχει εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες στα άτομα που πάσχουν από διαβήτη. Η κάρτα προνομίων αφορά όλα τα άτομα με διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2 πανελλαδικά, ενήλικες και παιδιά.

 
Τι προσφέρει η Κάρτα Διαβήτη; 
Προσφέρει προνόμια με εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες συμβεβλημένων εταιριών σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα των συνεργαζόμενων εταιριών συνεχώς μεγαλώνει με στόχο να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Πώς λειτουργεί;
Η κάρτα προνομίων έχει τυπωμένο barcode, μοναδικό για τον κάθε κάτοχο, το οποίο είναι συμβατό με τα περισσότερα σημεία πώλησης της χώρας. Επιδεικνύοντας την κάρτα στα συμβεβλημένα σημεία πώλησης, θα σας παρέχεται η έκπτωση που δικαιούστε, βάσει της συμφωνίας με την εκάστοτε εταιρεία που συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Πόσο κοστίζει η Κάρτα Διαβήτη;
Το ετήσιο κόστος συνδρομής ανέρχεται στο ποσό των 3,00€ (+ ΦΠΑ 23%). Το κόστος συνδρομής της κάρτας προνομίων είναι συμβολικό και καλύπτει τα έξοδα εκτύπωσης, πλαστικοποίησης και τη διαχείριση αποστολής της κάρτας, συν τα έξοδα αντικαταβολής.

Μάθετε Περισσότερα και Κάντε Online Εγγραφή στο
www.KartaDiaviti.gr